A bestmark.hu a legjobb hely, ha háztartási gépet keresel

Most költöztünk új lakásba a barátommal, így elég sok mindent kellett újra beszerezni, ami az előző lakásban volt. Persze volt olyan is, ami időközben mondta be az unalmast, és most került rá a sor, hogy újat vegyünk helyette. Ilyen volt a porszívó is többek között. Nagyon utáltam a régit, hogy őszinte legyek. Egy nagy behemót volt, amit nehéz volt mozgatni a lakásban, ráadásul hangos is volt, és mivel a sokadik emeleten laktunk gyakran bűntudatom volt, hogy milyen zavaró lehet az alattunk lévőknek. Persze általában az ember hetente egyszer-kétszer porszívózna, de egy kutya mellett ezt sajnos többször kell megejteni. Szóval nagyon örültem, hogy vehetünk helyette egy újat.

Elsődleges volt, hogy álló porszívót vegyünk, mivel egyrészt a lakás nem olyan nagy, hogy kéne egy “rendes” porszívó, másrészt sokkal könnyebben lehet tárolni, mint egy hagyományosat, kisebb helyet foglal meg ilyenek. Először egy Sencor porszívóba lettem szerelmes a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek weboldaláról, ahol keresgélni kezdtem, de egy picit drágának bizonyult a mi pénztárcánkra mérve, még úgy is, hogy egy nagyon király gép lett volna. Szóval tovább kerestem, hiszen volt felhozatal. A vége egy Gorenje porszívó lett, két éves garanciával. Plusz nagyon pozitívnak találtam, hogy vezeték nélküli készülékről van szó, hiszen így nem kell azzal bajlódnom, hogy mibe akadok bele útközben. Azt mindig is nagyon utáltam.

Az oldalról még igazából annyit, hogy egyértelműen sok mindennel foglalkoznak, ahogy a nevükből is adódik: BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek. Itt mindent megtalálhatsz, ami ebbe a kategóriába tartozik, legyen az háztartási, kertészeti, szórakoztató vagy világítás technikai cikk. Ha úgy találsz ide, hogy pontosan tudod, mit keresel, akkor egyszerűen beírhatod a keresőbe, és válogathatsz abból, mit dob a gép, de ha csak úgy idetévedtél, a kategóriák segíthetnek eltájékozódni, az alapján, mi érdekel leginkább.

A szállítási információkat meg találhatod a szállítás menüpont alatt, de oda írják minden termék mellé is. Ez alatt értem, a szállítási költséget és azt, hogy mire várható a csomag. Most ugyan az augusztus 20.-ai ünnepség egy kicsit bezavar, hiszen 20.-a és 22.-e között nem tartanak nyitva, de amúgy ha még dél előtt leadod a rendelésed, akár már másnap megérkezhet a rendelt csomag. Ami az árakat illeti, a szállítási költség függ a csomag súlyától, de a legalacsonyabb 1400 és 1700 forint között mozog. Attól függ, hogy előre utalással/online kártyás fizetéssel fizetsz, vagy utánvéttel. Az árak ugyan azok a csomagpontra történő szállítás és a házhoz szállítás esetén is, így csak a saját kényelmed határozza meg, melyik módot választod. Nekünk a csomagpont praktikusabb volt, hiszen mind a ketten későig dolgozunk, és valószínűleg nem tudnánk fogadni a futárt. Nem voltak különösebb fenntartásaim a bolttal szemben, így nem volt probléma a kártyás fizetés a rendeléssel együtt.

Persze, nincs semmi se kőbe vésve, és 14 napon belül visszaküldhettük volna a porszívót, ha nem lettünk volna vele elégedettek, és visszautalták volna a vételárat, de szerencsére erre nem volt szükségünk. Természetesen azonnal kipróbáltam, ahogy esélyem volt rá, és egyből szerelmes lettem belé. A szűrő részét nagyon könnyű cserélni, és az akkumulátor bőven elég akár három-négy porszívózáshoz is. Persze ez mindenkinek egyéni, hiszen nem minden lakás ugyan akkora, de nekem nagyon tetszik. És igen, a vezeték nélküli porszívó egy nagyon jó ötlet volt.

Szóval mindenkinek bátran tudom ajánlani a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek web áruházát. Főleg ha porszívót keres. De biztos vagyok benne, hogy más elektronikai cikkeket keresők számára is nagyon hasznos lehet. Én ajándékok szempontjából mindenképp lementve tartom a weboldalt, mert nagyon jó ötleteket adott hozzá. Remélem másoknak is lesz olyan hasznos, mint amilyen nekem volt, és ők is tovább adják ennek a nagyszerű web áruháznak a hírét.