Motorgumi vásárlás és szerelés egy helyen

Vannak olyan gumizóüzemek, ahol megveszik a megfelelő gumit legyen szó autóról, vagy motorról. És akkor itt van a www.motortire.hu oldal, ahol meg lehet venni a gumikat és van egy szerviz, ahol fel is lehet azokat szereltetni.

A www.motortire.hu oldalon nagyon sok motorgumit lehet venni a legkülönbözőbb modellekhez. Szerintem mindenki megtalálja itt az igényeihez és a motorjához legmegfelelőbb gumit. Ugyanis ennél a cégnél rengeteg gumit árulnak, nagyon sok kategória van. Nem csak a gumik mérete más, itt akár 2, 3 vagy 5 zónás gumikat is lehet kapni.

Rengeteg gyártó márkáját lehet itt megvásárolni, és a kiválasztott gumikat házhoz is szállítják. A szállítás egyszerű és gyors, a délig megrendelt termékeket már másnap házhoz is szállítják az egész országban. Persze csak akkor, ha az adott modell raktáron van, de ezt lehet is látni az oldalon a rendelés előtt.

Most éppen olyan akció van náluk, aminek a keretein belül két gumit akciósan lehet megvásárolni. Ebben az akcióban a klasszikus városi gumikon kívül más gumikat is lehet venni.

Az oldalon nagyon egyszerű keresni, mivel az egyes gumikra gyártó szerint is rá lehet keresni, de a típusoknak is külön kategóriák vannak az oldalon. Így szerencsére akkor is könnyen meg lehet itt találni a számunkra legmegfelelőbb motorgumit, ha nm vagyunk jártasak a témában.

A www.motortire.hu oldalon egyébként minden gumiról van egy kis leírás, ami segít a tájékozódásban és megkönnyíti a választást, hogy a legjobban megfelelő gumit vehessük meg.

De mikor is kell új abroncsot venni a motorra?

Lényegében mondatjuk, hogy minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy a jelenlegi abroncsod már nem megfelelő, valami gond van vele. Lehet ez a probléma az elöregedésből, kopásból adódó, de előfordul, mikor a szelep vagy maga az abroncs sérül. Fontos, hogy bármilyen elváltozást érzékelünk, cseréljük le az abroncsokat, mivel komoly balesetet okozhat a nem megfelelő gumiabroncs használata.

Ha megvan, melyik abroncsot szeretnénk, akkor érdemes egy olyan helyet keresni, ahol ezt az abroncsot fel is teszik a motorunkra. Sokan azt hiszik, meg tudják csinálni, de szerintem a motor kerékcseréje sokkal bonyolultabb, int az autóknál, a legtöbb motorosnak pedig nincs meg a szakképesítése, eszközei és tudása ahhoz, hogy megfelelően kicserélje a kopott abroncsot.

Azért is jó a Taylor Kft.-nél felszereltetni a www.motortire.hu oldalon vásárolt motorgumit, mert akkor fél év garanciát is vállalna rá. A szervizükbe lehet telefonon, személyesen vagy online is időpontot foglalni.

Itt biztos, hogy csúcstechnológiás szerszámokkal, pontosan és precízen végzik el a rájuk bízott feladatot. A végeredmény garantáltan jobb, biztonságosabb lesz, mintha otthon magunknak cserélnénk kereket, arról nem is beszélve, hogy így sokkal kényelmesebb és még egy fél éves garanciát is lehet szerezni ezzel.

Én nagyon szeretem a www.motortire.hu oldalt, eddig sosem csalódtam bennük. Amióta rájuk találtam, mindig tőlük rendelem az abroncsokat, és mostanában az általuk is ajánlott szervizben szereltetem fel őket, mivel a lakópark környékén nincs egy olyan szerviz, amiben megbíznék. Amikor ide költöztünk, nem nézte meg, hogy van-e a körnéken szerviz, de nem is ez volt a legfontosabb szempont.

Végül is mindegy is, hogy van vagy nincs a környéken szerviz, végül lehet akkor is a Taylor Kft. motorszervizében kötöttem volna ki, ha lenne itt egy műhely, hiszen itt nagyon jól dolgoznak.