Vízszerelő gyorsszolgálat – ami azonnal jön, ha nagy a baj

Egy lakóparkban mindennapos eset, hogy a ház előtt áll egy szakemberekkel teli furgon. Lehet az vízszerelő, gázszerelő, festő vagy kőműves, nem telik el úgy nap, hogy ne lenne valaki a kapualjban. És ez így van rendjén, mindig történjen valami, mindig haladjunk előre és legyenek szebbek és modernebbek a lakások. Aztán van az a helyzet is persze, amikor egy lakóparki közösség számára életmentő, hogy mondjuk a vízszerelő gyorsszolgálat valóban gyorsan érkezzen meg és egy adódó probléma ne áztassa el a fél házat. A topvizgazfutesszerelo.hu pont egy olyan gyorsszolgálatot kínál, amit ezekben a kritikus esetekben érdemes kihívni. Mert tényleg vannak olyan helyzetek, amikor az órák is számítanak abból a szempontból, hogy a szomszéd is kapja-e a vizet, vagy megúszhatja – haha.

vízszerelő gyorsszolgálat

A lakóparkban azért is szoktuk őket ajánlani egymás között, mert nem csak a munkájuk minősége a kifogástalan, de a dokumentáció és a számlázás is, ami nélkül nem tehetnénk meg, hogy a biztosítóhoz forduljunk. A topvizgazfutesszerelo.hu szakemberei viszont abban is profik, hogy minden mellékest is egyenes úton tudnak intézni, tehát az általuk kibocsátott számlát el tudják fogadni a biztosítók a káresemény felvétele és elszámolásánál.

Természetesen emellett az is nagyon fontos, hogy mennyi mindenben jártasak a szakmát illetően. Érdemes velük számolni a vészes esetekben, hiszen a vízszerelő gyorsszolgálat szolgáltatásuk tényleg azonnali segítséget nyújthat egy olyan pillanatban, amikor nem lehet arra várni, hogy vajon melyik szolgáltató fog igent mondani a megrendelésre. De van még további is, amivel meg lehet őket keresni. A tervezett munkálatokat is gond nélkül megcsinálják, tehát egy akril kád berakása, vagy egy új zuhanyzó bekötése is könnyedén egyeztethető feladat lehet velük.

A tél beköszöntével szembejöhet egy tipikus fagy-probléma a kerti csapnál. Éppen ezért a topvizgazfutesszerelo.hu arra is felhívja a figyelmet, hogy fagycsapok telepítését is vállalják, ami pontosan arra jó, aminek hangzik: a fagyos idő eljövetelével érdemes ezzel elzárni a kerti csapot. Meg igazából akkor is érdemes ezzel elzárni, ha esetleg csak nyaralónál van a kút, amit egyébként évente ötször használunk, mert ha idő közben ott is fellép valamilyen szivárgás, akkor az fájni fog a vízszámla láttán.

További szakterületük a különböző típusú wc tartályok beszerelése. Egyrészt, van a hagyományos, falra szerelhető tartály, amit nagyon hamar képesek telepíteni. Ennél eggyel összetettebb, amikor darálós tartály van, mert vékonyak a környéken a vízvezetékek és ezért nem mehet csak úgy le minden a csatornába, ahogyan a mosdóba kerül. Ami viszont még ennél is tovább tarthat, az az új, modern, beépíthető wc tartály, hiszen ennek van egy szerkezete, amit először össze kell szerelni.

Ami pedig a vízszerelő gyorsszolgálat hatókörét illeti, Budapestről és Pest megyéből gyakorlatilag bárhonnan kérhetünk tőlük segítséget. A leggyakrabban Gödöllőről és Vácról szokták őket hívni, de ez nem jelent semmit, hiszen ha a 3. kerületben van csőtörésünk, akkor oda is szívesen kijönnek segíteni. Ugyanúgy igaz ez a duguláselhárításra, az előre lefixált szerelésekre és persze minden másra is, amit még a honlapon megtaláltok a felsorolásban, hiszen nem csak a vizes problémákat tudják szakszerűen orvosolni, de a további, háztartásban felmerülő leggyakoribb gáz, csatorna és fűtés ügyekben is kompetensek. Érdemes szerintem megnézni, hogy miben tudnak a segítségünkre lenni, hogy amikor gyorsan kell a szakember, akkor már ne kelljen azon gondolkodni, hogy kit kell hívni. A mi lakóparkunkban például kinn vannak a hirdetőtáblán is, mint vízszerelő gyorsszolgálat, hogyha bárhol azonnali segítség kell, akkor innen könnyen ki lehet hívni a topvizgazfutesszerelo.hu csapatát.