https://topcegalapitas.eu – ha nem bíznátok a véletlenre a cégalapítást

Bár a legtöbb esetben inkább az ingatlanokról szoktam nektek okosságokat írni, most mégis arra gondoltam, hogy egy kicsit más vizekre evezek. Persze nem mindig a legjobb dolog lemozdulni a járt útról, mert abban vagyok igazán járatos, amiről a legtöbbet jártatom a számat. Viszont nem is olyan régen belefutottam egy olyan szituációba, ami egy kicsit felvértezett más jellegű ismeretekkel is, vagyis legalább egy olyan weblap ismeretével, ahol nagyon sok hasznos infót lehet olvasni arról, hogy hogy is történik a cégalapítás ideális esetben. De mit is jelenthet az ideális eset? Leginkább azt, hogy elfogadjuk azt a segítséget, amit a profik ajánlanak. Jelen esetben itt arra gondolok, hogyha cégalapításra kerülne sor, akkor a https://topcegalapitas.eu segítségét venném igénybe mindenképpen.

A https://topcegalapitas.eu egy olyan cég, ahol abban tudnak remekül segíteni, hogy a cégalapítást hogyan lehet a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben lezongorázni. Egyszerűbb, mint egy ingatlan ügylet, csak fel kell őket keresni a honlapjukon található elérhetőségek valamelyikén, aztán meg kell várni, amíg felveszik velünk a kapcsolatot.

Egy telefonos egyeztetést követően pedig akár már készülhetünk is a személyes találkozóra, aminek során feltehetjük a még felmerülő kérdéseket és leegyeztethetünk mindent a cégalapítással kapcsolatban, hogy aztán majd nyugodt szívvel írjuk alá az alapító dokumentumokat.

A https://topcegalapitas.eu abban is nagyon rendes, hogy a honlapjukon rengeteg olyan információt közzétesznek, amit sokan mások csak akkor lennének hajlandóak, hogyha már fizetnénk is nekik, vagy igénybe vennénk bármilyen szolgáltatást tőlük. De itt minden információ ingyen van és elérhető a neten. Eddigi tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy ez bőven olyan dolog, ami nagy szónak számít.

Ha végig böngészitek a weboldalt, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy nem, vagy csak alig marad bennetek kérdőjel az egész folyamattal kapcsolatban. Sőt, minden árat és költséget is meg fogtok tudni a cégalapítással, cégmódosítással vagy akár a székhelyszolgáltatásokkal kapcsolatban is. És ez mind-mind elérhető a neten gond nélkül és minden költség nélkül.

Arra pedig külön felhívják a figyelmet, hogy a cégalapítást követően se feledkezzünk meg a teendőinkről, mert bizony még akkor is vannak. Egyrészt, 8 napon belül kell bankszámlát nyitni, ami azért nem sok idő, szóval érdemes figyelni és időben kapcsolni. A Kereskedelmi és Iparkamarához is le kell jelenteni a céget és erre sincs túl sok idő hagyva, mert 5 nap van rá. A NAV adja talán a legtöbb időt, mert oda 15 nap van a lejelentésre.

Ezeken kívül sok fontos infót lehet még olvasni a https://topcegalapitas.eu weboldalán, de persze telefonon keresztül is jócskán a segítségünkre lehetnek. Ha éppen keresnétek, hogy kinek a segítségét vegyétek igénybe a cégalapításhoz, akkor őket jó szívvel tudom ajánlani. Vagy legalább tájékozódjatok kicsit a weboldalukról.