Budapesti lakásszemle: avagy hogyan győzött meg az ingatlanos kerékpártartó vásárlásra

Nagyon sokat költöztem az elmúlt években Budapesten belül. Mindig is a belvárosban laktam és most szerettem volna egy kissé nyugodtabb részére költözni a városnak. Ezért is Budán nézegettem ingatlanokat. Az egyik ingatlan portálon rá is akadtam egy gyönyörű szép két szobás lakásra, ami számomra tökéletes lenne, hiszen csak egyedül költöznék be. Azonnal fel is hívtam az ingatlanközvetítőt, hogy minél hamarabb leüssünk egy időpontot a találkozásra és a lakásszemlére. Sikerült is lebeszélnünk egy holnapi 5 órás meetinget. Másnap már borzasztóan vártam, hogy megnézhessem a lakást, így munka után kocsiba is szálltam és célba vettem a megadott címet. Mondanom sem kell a hely élőben sem hagyott kívánni valót maga után, minden sarkát bejárva csak ámultam. Az ingatlanközvetítő pedig kifejezetten szimpatikus volt, a lakáshoz tartozó információkon kívül rengeteg mindenről beszélgettünk. Említette, hogy nemrég jártak a feleségével és a gyerekeivel Hollandiában autóval, ahova vitték a bicikliket is, mert már szokás náluk, hogy kollektíven elutaznak valahova bringázni. Kérdeztem tőle, hogy mivel szerelték fel a bicikliket. Az ingatlanos a Thule kerékpárszállító megvásárlását javasolta.

Mivel én is nagy bringás vagyok, ezért egyszerre felkeltette az érdeklődésem ez a bizonyos típus. Már régóta szerettem volna messzebbi desztinációk felé mozogni kerékpárral, hiszen eddig még csak a határon belüli bringa útvonalakat jártam be.

A tetőre szerelhető Thule kerékpárszállító pedig szuper lehetőséget adna arra, hogy a barátokkal neki induljunk egy nagyobb kiruccanásnak.

Thule kerékpárszállító: biztonságos megoldás

A biciklitartók fajtái eltérnek, hiszen több helyre is fel tudjuk azokat szerelni. Az autó tetején, hátsó ajtaján vagy akár vonóhorogra is rögzíthetjük a kerékpárokat. Számomra a legbiztonságosabb megoldást a tetőre szerelhető Thule kerékpárszállító jelentette. A termékről található leírások és az ingatlanos teljes mértékben meggyőzött.

Ez a svéd minőségű tartozék egy könnyen fel -és leszerelhető szett, amely páratlan ár-érték arányával és 5 éves garanciájával tökéletesen lefedi a kerékpárszállítás tekintetében kialakult igényeimet.

Még kulcsos zárrendszerrel is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy kerékpárjainkat biztonságban tároljuk az autó akár egy kemping területén.

Az egyik legfontosabb szempont a kerékpárszállító választásakor a biztonság. A tetőre szerelhető kerékpárszállítók fantasztikusak, és a kerékpárokat stabilan rögzítik.

Vásárolj okosan

Az ingatlanos, miután megegyeztünk a lakásról és megszereztem a kulcsokat, átküldte, hogy milyen webáruházból rendelte meg a kerékpártartókat. Ez az autofelszerelesek.hu nevet kapta. Mondanom sem kell miután rákattintottam, órák teltek el, miközben böngésztem a termékek közt. Hihetetlen mennyiségű márkát és kategóriát ölel fel a weboldal, így nem kell aggódnod, hogy olyan autós tartozék nélkül maradnál, amilyet pont keresel. Legyen szó légterelőről, autós szőnyegről, biciklitartóról, dísztárcsáról vagy utazási és biztonsági kiegészítőkről, bármit megtalálsz.

Ráadásul, ha kezdő vagy az alkatrészek, vagy az autóval kapcsolatos tudnivalók kapcsán, az oldal segít eligazodni. Rengeteg blogbejegyzést fogsz találni különböző témában, ami lehetővé teszi, hogy a számodra legideálisabb darabot vásárold meg. Egy-egy termeknél még videó is segít, hogy hogy szerelj be egy kerékpártartót, még el sem kell navigálnod más videó streaming platformra. Mindent tálcán kínálnak.

Mi több rengeteg vásárló ír véleményt a termékekhez, így azok elolvasásával el tudod dönteni, hogy neked való-e az adott autós kiegészítő.

Mindent egybevetve nagyon örültem, hogy megszereztem a lakást, és még kaptam egy remek ajánlást is, amibe bele is vágok, amint megjelennek az első napsugarak.