Egy újabb váratlan kiadás: letört az egyik fogam

A legváratlanabb kiadások mindig akkor jönnek, mikor nem kellene. Vettünk végre egy lakást, jól haladunk a felújítással, megvan a legtöbb bútor, erre az egyik nap ebéd közben letört a fogam.

Azzal, hogy letört a fogam nem csak az a gond, hogy nem szép látvány, de enni is nehezebb és fáj is. A nagyobb kiadások után pedig kicsit szomorkásan kezdtem el fogorvost keresni, hiszen a fogpótlás árak elég magasak szoktak lenni. De én fogorvoshoz mindig csak magán úton járok, hiszen a körzeti fogorvosnál nagyon sokat kell várni.

Mivel még újak vagyunk a környéken, beírtam a keresőbe, hogy fogpótlás árak, és igyekeztem egy olyan fogászatot keresni, ahol szakszerű, magas színvonalú ellátásban részesülhetek, mindezt kedvező áron. Igyekeztem megtalálni a legjobb fogorvost ár-érték arányban.

A legtöbb magán fogászat nem írja ki az áraikat, még csak tájékoztató jelleggel sem, az állapotfelmérés pedig a legtöbb helyen fizetős is. Így, egy lakásvásárlás után, a felújítás közepén pedig nem engedhetek meg magunknak plusz kiadásokat.

Szerencsére rátaláltam a fogorvosbudapest.info oldalra, ahol minden össze van gyűjtve amit a fogpótlásról tudni kell. Ezen az oldalon le van írva, hogy hogyan zajlik a fogpótlás, milyen anyagokból készülhet, ha még van esetleg csonk, vagy ha már nincs. Itt mindent megtudtam, amit a fogpótláshoz tudni kell, és szerencsére az árlista is ki van téve.

Nagyon jó hírű, korrekt, megbízható cég, ahol még a fogpótlás árak is viszonylag kedvezően alakulnak. Foglaltam is időpontot, és nagyon hamar kaptam is, két nappal később mér a konzultáción ültem. Már tudtam, hogy nagyjából mire számíthatok, de minden lehetőséget átbeszéltünk a fogorvossal hogy tényleg a legjobb döntést hozzam meg a fogpótlásról, hiszen az a cél, hogy az új fogam minél tovább jól működjön, ezért nem hamarkodtam el a döntést.

A fogorvos elmondta a ehetőségeket, elmondta a javaslatát, de a végső döntés az én kezemben volt.

Nagyon jól megcsinálták végül a fogamat, mér nem zavar a lyuk, nem fáj, és szerencsére nem is került olyan sokba, mint először gondoltam. Elég jól jártam azzal, hogy megtaláltam a fogorvosbudapest.info oldalt, és elmentem ehhez a fogorvoshoz.