Inverter napelem, pályázat keretein belül!

Nagyon sokan eljátszunk a napelem telepítésének gondolatával, hiszen a villanyszámla általában nagyon magas tud lenni. A házban lévő elektronikai berendezések és a lámpák folyamatos használata komolyan le tudja terhelni a ház energiahatékonyságát. Azonban most ez mind megoldódhat a napelempalyazatok.hu céggel, hisz a jelenlegi természetes személyeknek szóló inverter napelem pályázatban ők a profik, én csak rájuk bíznám a munkát nyugodt szívvel!

Idén februártól újra lehetőség nyílt egy minimum 500 000, de maximum 5 000 000 forintos hitel igénybevételére 0% kamattal, amennyiben megfelelünk a feltételeknek. Persze itt nem csak magának a pályázatnak a feltételeire kell gondolni, hanem a napelem rendszer telepítéséhez szükséges technikai feltételekre is, tehát a helyzet egy picit összetettebb, mint gondolnánk elsőre.

Szerencsére viszont a napelempalyazatok.hu oldal nem csupán minőségi munkát végez a házunkon, de a papírmunkában is tud segíteni. A rendkívül körültekintő helyszíni felmérést követően megtervezik igényeinkhez és házunk lehetőségeihez mérten a napelem rendszert, amennyiben azonban nem alkalmas a ház teteje a rendszer telepítésére, egyéb alternatívát kínálnak számunkra, hogy ne kelljen csalódnunk.

Ilyenkor szóba jöhet a garázstető vagy pedig – amennyiben rendelkezünk kellően nagy telekkel – a földre történő napelem rendszer telepítésének gondolata. Amennyiben a tájolás és a viszonyok megfelelők, akkor ezek a megoldások is segíthetnek lenullázni az áramszámlánkat. Ez a cég azonban nem csak arra törekszik, hogy a jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően telepítse fel számunkra az inverter napelemet, hanem az esztétikai tényezőket is figyelembe veszik.

Ezért is olyan szimpatikusak számomra, az ügyfélközpontúságuk teljesen magával ragadott. Keresd fel őket még ma, ha Te is minőségi munkára vágysz!