Szükség volt egy megbízható vízszerelőre, de minél gyorsabban

Az ingatlanszakmában nincs kegyelem. Ha nem figyelsz oda arra, hogy az ügyfeleid mit szeretnének, illetve arra, hogy mit mutatsz meg nekik, akkor könnyedén lecsúszhatsz szép jutalékokról. És ez még csak a legkevesebb! Ha a hírneveden csorba esik, és elterjed rólad, hogy igénytelen patkánylyukakat akarsz az emberekre rásózni, azt sosem vakarod le magadról. Mindezt onnan tudom, hogy magam is ingatlanos közegben mozgok, és előfordul, hogy bizony rögtönözni kell, és a legtöbbször nem a saját hibánkból. De olyan is előfordul, hogy senki sem hibás, egyszerűen csak rosszul jött ki a lépés. Nem sokkal ezelőtt egy hasonló eset történt, mikor az egyik ügyfelem, akinek árultam a lakását felhívott, hogy nagy a baj, el kell halasztani a másnapi érdeklődőket, mert tönkrement egy csaptelep és hirtelen nem tudják megszereltetni. Itt jött képbe a talpraesettség, és a lélekjelenlét. Szóval ahelyett, hogy pánikolni kezdtem volna, és lemondom a másnapi időpontot, keresni kezdtem, és így találtam rá a vizszereles.net oldalára is. SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – ahogyan írják, és pontosan erre is volt most szükség!

a vizszereles.net egy meglehetősen régi, komoly szakmai múltra visszatekintő vállalkozás weboldala, akik, mint a nevük is mutatja, első sorban vízvezeték szereléssel foglalkoznak. Persze emellett még szerepel a kínálatukban a duguláselhárítás, csatornázás és a fűtésszerelés is, ha esetleg valakinek ilyen gondja akadna, de annyi biztos, hogy a csövekkel, különösen vízcsövekkel való munkálatokra náluk alkalmasabbat nemigen találni. Alapvetően a fővárosban és környékén érdekeltek, de ez nem merül ki a néhány kapcsolódó településben, de nem ám! Egész Pest megyében bárhová kimennek, ha úgy hozza a szükség, ráadásul akár extra gyorsan is! Pont ezért az öndefiníciójuk: SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében. Mint megtudtam, ha vészhelyzet van, akkor akár egy órán belül is házhoz tudnak jönni, márpedig ha valami, akkor ez most az volt.

Az ügyfélszolgálatuk folyamatosan, a nap 24 órájában hívható, így nem is teketóriáztam sokat, azonnal tárcsáztam a számukat és hívtam is. Szerencsére viszonylag hamar sikerült őket elérni, és felvázoltam nekik a helyzetet. Mondtam, hogy egy eladó lakásról és egy törött csaptelepről, szivárgó vízről van szó, úgyhogy eléggé sürgős lenne az ügy, mondhatni SOS. Mondták, hogy persze, semmi gond, pár órán belül ott lesznek. Ennek nagyon örültem, és egyből hívtam is vissza a tulajdonosokat, hogy probléma megoldva, én is úton vagyok, nem hagyjuk, hogy ez a kis affér bármit is befolyásoljon.

És igaz volt minden, amit a vizszereles.net oldala írt. A szolgáltatás valóban SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, ugyanis ahogy mondták, egy-két órán belül meg is érkezett az autó a szakikkal, akik egyből bele is vetették magukat a csapcserébe. Nem tartott nekik tovább fél óránál, és ahhoz képest, hogy sürgős eset lévén sürgősségi díjjal járt a dolog, még így sem volt annyira hajmeresztő a végösszeg. Annál mindenesetre minden többet ér, hogy másnap nem beázva, bokáig vízben állva kellett az érdeklődőket körbevezetnem, hanem minden száraz volt, és tiszta a levegő. Ha nincs a vizszereles.net, mindez nem történhetett volna meg. De megmentették a helyzetet, és így az adásvétel is minden gond nélkül folyhatott tovább.