Új lakás, új élet és percek alatt simább és feszesebb arcbőr!

Nagyon sok lakóparkot megnéztünk párommal az elmúlt három hónapban mielőtt kiválasztottuk volna új otthonunkat. Én pedig még többet, ha beleszámoljuk azt az időszakot is, amikor csak online böngészgettem az újabbnál újabb hirdetéseket interneten, mielőtt rábeszéltem újdonsült férjecskémet a lakásvásárlásra. Lakáshoz jutni talán soha nem volt könnyű, de ha nem akar az ember lánya három gyereket vállalni, akkor most sem az. Én már pedig elhatároztam, hogy kettőnél többet nem szeretnék, így tehát tovább kutakodtam.
Bocsánat, de muszáj közben veletek megosztanom, hogy cikkírás közben sokszor babrálok valamivel, igazából bármivel, ami a kezem ügyébe kerül. Most, jobb híján a homlokomat dörzsölgetem / simogatom és nem tudom abbahagyni. Kenegetem pár napja egy arckrémmel, amitől annyira simább lett a bőröm, mint a babapopsi. Nem tudok vele betelni! Egyébként többen is úgy hivatkoznak rá, hogy a használatával percek alatt simább és feszesebb bőr elérhető el.

Percek alatt simább és feszesebb bőr

Új lakás, feszesebb arcbőr, új smink?

Nem szoktam egyből elhinni a jól megírt marketing szövegeket, de szerencsémre nővérem itt hagyta a saját krémjét, így kipróbáltam. Enyhén sajnos már ráncosodik a homlokom, illetve a szemeim alatt is sokszor sötét karikák és iszonyat nagy bőröndök éktelenkednek. Így szinte bármit hajlandó vagyok megtenni azért, hogy eltakarjam az öregedésem első jeleit. Képes vagyok órákig illegetni magam a tükör előtt és bűvészkedek az alapozómmal, míg (számomra) vállalható arcot varázsolok magamnak.

A Laumar InstanTENSE Plus-nak hála viszont napok óta nem volt szükségem ilyen hosszadalmas harci arcfestésekre – ahogy a férjem mondja mindig. A krém egyben hidratál is és az arcom bármelyik részére kenhetem, így igazán nem panaszkodhatok. Számomra hihetetlen, hogy ilyen arcszérumok már léteznek, és eddig nem tudtam róla. Arra oda kell figyeljek, hogy olajmentes sminket kenjek fel és lehetőleg ne használjak más hidratáló krémet (vagy ha igen, akkor legalább 20 perccel később a szérum felkenését követően), mert azok ronthatják a krém hatékonyságát. Viszont szuper jó, minőségi olajmentes alapozók és hidratáló krémek léteznek, így ez sem probléma. Bár utóbbira úgy néz ki, hogy a Laumar krémje mellett nem lesz szükségem. Előbbiből pedig mindenképp szerzek be, addig pedig távol tartom magam a jelenleg olajos sminkemtől, hiszen nem szeretném elrontani a csodaszép arcbőröm – és igen, még mindig matatok az arcomon!

Lelkesedésem nem ismer határokat, percek alatt simább lett az arcbőröm!

Persze első alkalommal túl lelkes voltam és iszonyú nagy mennyiséget kinyomtam a kezemre, és természetesen az egészet felkentem az arcomra, nehogy kárba vesszen. Mondanom sem kell, hogy hogy néztem ki utána! Eredetileg 1-2 rizsszemnyi vagy egy ujjbegynyi adagot kellett volna használnom és elégedetten leheveredni a kanapéra. Ehelyett foltokban fehér porszerű anyag ült ki az arcomra. Az első ijedtségem ellenére, viszonylag gyorsan megoldottam a problémát és letöröltem a felesleget egy nedves papírzsebkendővel. A hatás pedig nem maradt el: percek alatt simább és feszesebb bőr!

Egyébként utólag utána olvastam és az ajánlott mennyiségnél többet is lehet használni, tehát nem feltétlen kell a rizsszemnyi adaghoz ragaszkodni. Ezt ki kell tapasztalni mindenkinek. Végeredményben az arcbőr ebből csak annyit fog felszívni, amennyire szüksége van és ez így is van jól.

Visszatérve álmaink otthonára, úgy gondolom, hogy a lehetőségeinkhez mérten tökéletes lakást sikerült kinéznünk és lealkudnunk. Nagyon remélem, hogy sikerül is nyélbe ütnünk az üzletet a napokban és nem csak a régi, fáradt és fakó arcbőrömet sikerül felrázni hosszútávon, de az új lakásunkat is elkezdhetem minél előbb csinosítani.