Egy selfie az új házzal?

A legjobb barátnőm nemrég beköltözhetett a már régóta készülő, csodás házába. Mivel emlékezetessé akarta tenni az eseményt, ezért úgy döntött, hogy házavató bulit szervez. Na, de nem is akármilyet!

Elmesélte, hogy nemrég volt egy esküvőn, ahol a lagzin már nem fotós, hanem selfiegép készítette a képeket. Fel volt állítva egy fotósarok, és ott lehetett a viccesebbnél viccesebb képeket elkészíteni. Innen jött az ötlet, hogy a házibulihoz is szeretne felállíttatni egy fotósarkot, és már az is megvan, hogy a Selfiegép.hu-ról fogja rendelni. Természetesen az esküvőn kapta a tippet, ahol nagyon meg voltak elégedve a szolgáltatással. A képek jó minőségűek voltak, a könnyen kezelhető gépnél pedig egy kedves selfiegépes kolléga segített, hogy ne legyen fennakadás.

Azzal volt csak egy kis gondja, hogy nem tudta még pontosan, hova is lehetne felállítani a fotósarkot. Azt olvasta a honlapon, hogy 3×3 méteres helyre mindenképp szükség lesz, de azt nem tudta eldönteni, hogy is lenne optimális. Amikor kijöttek a Selfiegép.hu kollégái, hogy felállítsák a fotósarkot, segítettek kitalálni, hogy hol is lenne a legideálisabb beüzemelni a selfiegépet. A javaslat az volt, hogy a teraszon legyen felállítva a fotósarok, mert akkor a ház részlete szép hátteret fog biztosítani a képekhez.

Indulhat a buli?

Elkezdtek szállingózni az első vendégek. A fotósarok rögtön mindenkinek szemet szúrt, és nem telt el sok idő, és kisebb sor alakult ki a fotózkodásra várakozókból. A barátnőm elárulta, hogy a Selfiegép.hu szolgáltatásához a korlátlan fotókészítés is hozzátartozik. Illetve, bár ő csak 4 órára bérelte ki, ha lesz rá igény akkor meg lehet hosszabbítani az időt. Sőt, volt néhány jelmez és kellék, és az volt a terv, hogy egy kalapból kihúzunk egy témát, és az alapján rövid kis jeleneteket készítünk, amikből a selfiegép gifet csinál majd.

Az egész este nagyon jó hangulatban sok-sok viccelődéssel telt. Nem volt meglepő, hogy a Selfiegép fotósarka volt a legnépszerűbb a buliban. Nem is volt elég a négy óra, hamar egyértelművé vált, hogy lesz abból nyolc is. Menet közben azt is megbeszéltük, hogy készítünk majd egy fotóalbumot is, amit minden résztvevő megkap.

Nagyon jól sikerült a házavató buli, ami egyértelműen nagyrészt a Selfiegépnek volt köszönhető. Biztos vagyok benne, hogy igénybe fogjuk még venni a szolgáltatásaikat.