A póló készítés igenis elérhető megfizethető áron, gyors kiszállítással!

Biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek a figyelmét megragadták az utóbbi években az egyre elterjedtebb egyedi pólók. Lépten-nyomon belefutok olyanokba, akik saját maguknak készíttetett, vicces, ötletes vagy éppen morbid pólókban szaladgálnak, és egyszerűen nem tudom levenni róluk a szemem. Mármint a pólójukról, nem az emberekről. Szóval a lényeg, hogy nemrégiben végre lehetőségem nyílt megkérdezni valakitől, hogy honnan szerzi be őket, és végül ott kötöttem ki, hogy én is a rajongójuk lettem. Egy lakásavató bulin történt, és egy srácon is egy vicces, ötletes póló volt. Amikor már kellőképpen ellazultunk, már nem éreztem úgy, hogy tolakodás lenne megérdeklődni a ruhája forrását, hát megtettem. Szerencsére kedves srác volt, és lelkesen elmesélte, hogy a LOLmarkt oldaláról rendelte, neki az a kedvenc beszerzési forrása. Mint mondta, ha a póló készítés művészet, akkor a lolmarkt.hu csapata Leonardo da Vinci. Ezen persze jót mulattam, de azért megkértem, hogy mutassa meg nekem az oldalukat, nehogy elfelejtsem.

És de jól tettem, hogy megkértem rá! Másnap sokkal könnyebb volt újra rátalálnom, mintha emlékezetből kellett volna. De az előző nap kipihenéseképpen nekiálltam alaposan végignézni a kínálatukat. Van náluk minden, mi szem-szájnak ingere! Vicces pólók, családos pólók, ünnepi, italozós, állatos, filmes, trágár, és még ki tudja mennyiféle más! Óriási szerencse, hogy kategóriákra vannak a minták osztva, különben sosem találna meg senki semmit, így viszont témakörök szerint összegyűjtve mindenki kikeresheti azt, ami hozzá a legközelebb áll. Engem elsősorban a vicces és italozós pólóminták izgattak, de persze azért a többit is végigpörgettem. Már szinte láttam is magam, ahogy besétálok egy nap a munkahelyemre, és a kollégák jókat szórakoznak a pólóm mintáján. Voltaképpen ez is egyfajta önkifejezés, és a póló készítés csak a közvetítő csatorna.

Végül kiválasztottam magamnak három különböző mintát, megálmodtam, hogy milyen színű alap pólón mutatnának a legjobban, illetve milyen színek passzolnának leginkább a ruhatáramba, és eszerint leadtam a rendelésemet. Azaz indulhatott a póló készítés! Mivel előre elkészített mintákat választottam, nem egyedi tervezésűt, így hihetetlenül gyorsan, körülbelül három nap alatt meg is érkezett a futár a csomagommal! Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fürge lesz mindenki. És szerencsére a méretek tökéletesek lettek, a minták kifogástalan minőségben készültek el, szóval egy szavam sem lehet. Azóta a család és az ismerősök is jókat derülnek az új szerzeményeimen. Szóval, ha Te is divatos, mégis humoros, ötletes pólómintákra vágysz, javaslom, keresd fel a lolmarkt.hu oldalt!