A szomszéd lakásban egy glamour foto studio működik

Az ingatlanvásárlás nem könnyű téma. Amikor én kerestem lakást, akkor számtalan váratlan problémával kellett szembesüljek az otthonkeresés során. Érdekes módon itt nem kifejezetten az ingatlanok rejtett problémái voltak a legnagyobb akadályok (bár igen, e téren is akadt jó pár), hanem sokkal inkább az ingatlan körül található gondok sora volt meglepő.
Akadt olyan lakás, ami gyönyörű volt, de a szomszéd ajtaja előtt kutyaürülék állt, olyan is, ahol a falszomszédságban lévő épület tetőjét egy hajszál választotta el a beomlástól, továbbá olyan hely is volt, ahol a kocsiból se akartam kiszállni megnézni a lakást, ugyanis csak gázspray és pillangós kés társaságában lett volna esélyem a túlélésre.

Ma már ezekre egyébként mosolygva tekintek vissza még akkor is, ha akkor bosszankodtam ezek miatt.
Végül meglett álmaim lakása is szerencsére. Itt sem átlagos Marika és Gizike nénik vannak a szomszédságban, hanem egy glamour foto studio, abból is nagyon menő fajta. Ez nem ijesztett meg a lakáskeresés során, ugyanis már ismerős volt számomra a glamour fotózás témája, ugyanis a kedvenc fotósom, Szoboszlai Kriszti is szokott ilyeneket vállalni.

Bár én még nem jártam glamour foto studioban, egyszer szeretném kipróbálni. Szerintem ez a fotózás egy olyan szelete, ami eszméletlenül nagy önbizalmat tud adni a hölgyeknek, pláne akkor, ha olyan fotós készíti a képeket, mint Szoboszlai Kriszti.

Krisztivel egy álom a munka: még a legegyszerűbb portréfotózás alkalmával is kihozza mindenkiből a maximumot. A kedvessége, a pontos instrukciói, a felszabadult hangulat mind-mind visszatükröződnek a képein, ami szerintem utánozhatatlanul jóvá teszi őket.

Bár a fentebb említettek egy glamour fotózás alkalmával is nagyon jól jönnek (hiszen azért kell bátorság ahhoz, hogy olyan lenge szettben elengedd magad a kamera előtt), Kriszti ezen hozzáállása a gyermekes fotózások alkalmával is remekül kamatoztatható. A családok nagyon szeretik őt, hiszen remekül szót ért a gyerekekkel.

Kriszti szerintem árakban is verhetetlen. A fotói bőven olyan minőséget képviselnek, amely még magasabb árat is megérne, nem csak azt, amit ő elkér. Nekem nagyon kellemes csalódás volt anno, amikor először a fizetésre került a sor, ugyanis sokkal többre számítottam.
Nem csak az ár volt egyébként kellemes meglepetés: arra számítottam, hogy nehéz lesz kiválasztani a jó képeket, ugyanis utálom magam nézegetni. Hát, Krisztinél azt volt nehéz megoldani, hogy egyáltalán valamit kukába tegyünk, ugyanis profi fotósként annyira jó képeket lőtt rólam, hogy némelyiknél el se hittem, hogy magamat látom!

Nem tudom egyébként, hogy a szomszédomban lévő glamour foto studio is van-e ilyen jó, mint Kriszti fotózásai, de azt mondom, hogyha ilyen témában kerestek fotóst, akkor a biztos utat válasszátok.
Egy jól sikerült fotózás óriási önbizalombomba lehet, de ennek az ellenkezője is igaz lehet, ha kóklerrel akadtok össze. Ez egy nagyon intim dolog (szerintem), így csak azelőtt vetkőzzetek le, aki előtt tényleg le akartok és maximálisan bíztok benne!
Ha ilyen fotóst kerestek, akkor Krisztit szeretettel ajánlom. Neki tényleg nincs olyan téma, amiben ne lenne profi, és 100%-ra garantálom, hogy pillanatok alatt olyan szabadnak fogod érezni magad a fotózás során, hogy azt most el se tudod még képzelni!

Ha motoszkál a fejedben a fotózás gondolata, akkor látogass el Kriszti weboldalára, nem fogod megbánni!
Szerintem megyek én is, és kérek egy időpontot hozzá.