Ne feledkezzünk meg az ingatlanok biztosításáról sem!

Csodálatos dolog azt megélni, amikor az embernek életében először önálló tulajdona lesz egy ingatlan. Nem nehéz elképzelni, hogy mennyire rengeteg és végtelen munka van amögött, hogy valaki összehozzon egy ilyen értéket – akár csak a semmiből is. Főleg, hogyha a mai ingatlan árakat nézzük, vagy mondjuk az építőipari alapanyagok költségeiből indulunk ki, a szakik óradíjáról már nem is beszélve. Éppen ezért szerintem különösen fontos kérdés az, hogyha már egy ekkora érték a kezünkben landol valamilyen módon, akkor azt óvjuk és védjük. De ne csak a jelenben, hanem a jövőre vonatkozólag is. Én ezért kötök mindig, minden évben biztosítást a https://www.pannonsafe.hu/ segítségével.

Nem mindegy ugyanis az sem, hogy hol és milyen szolgáltatókat választunk, hiszen ezen áll vagy bukik, hogy egy sajnálatos káreseményt követően hoppon maradunk-e, vagy kártalanítanak bennünket. Sajnos nálunk most pont történt egy kellemetlen eset: a nyári jégverésben több helyen megsérült a tető és a redőnyöket sem kímélte a vihar. Ami viszont a jó része a történetnek, hogy már a mi számlánkon van az összeg, amivel a biztosítónk megtámogatta ezt az akciót, pedig csak néhány hét telt el azóta.

A https://www.pannonsafe.hu/ oldalon könnyen rá lehet találni az online kalkulátorra, ami nagyban elősegíti és persze felgyorsítja azt, hogy megszerezzük magunknak a legjobb biztosítást. Ha viszont egy kicsit is bizonytalannak érezzük magunkat abban, hogy valóban a legjobbat választjuk-e, akkor csak annyit kell tennünk, hogy kinyújtjuk a karunkat segítségért. Na persze, mindezt maximálisan virtuálisan: mert egy gyors regisztráció után már tudunk is egyeztetni egy szakértő kollégával. Sőt, ha úgy hozza a helyzet, akkor még személyesen is lehet találkozni az országban található 30 kirendeltségnek köszönhetően. Bár erre persze nem feltétlenül van szükség, csak egy lehetőség azoknak, akik kicsit tapasztalatlanabbak ebben a körben.

A biztosításnak, mint szolgáltatásnak, ahogyan az egész megkötésének sem feltétlenül kell ördögtől valónak lenni. Csak a megfelelő segítséget és rendszert kell megtalálni hozzá, akikben megbízhatunk és valóban értenek a lakásbiztosításokhoz. A Pannon Safe a lakások biztosítása mellett még számos más egyéb pénzügyi és biztosítási területen is tevékenykedik, tehát joggal lehet azt mondani, hogy megvan a szakértelemhez szükséges széles látószög. Én ezért is gondolom úgy, hogy jó döntés őket választani – legyen szó lakásbiztosításról, vagy bármi másról.

A bármi másról csak felsorolás szintjén néhány gondolat:

  • gépjárművek biztosítása (kötelező, casco)
  • utasbiztosítás
  • vállalkozás biztosítás
  • nyugdíjbiztosítás
  • hitelügyintézés.

Ezzel mind-mind foglalkoznak, de ha nem lenne elegendő, akkor a honlapjukon még tovább tudtok tájékozódni a teljes tevékenységi körről. Ahhoz viszont szerintem mindenképpen elég ennyi, hogy jól látszódjon, hogy milyen szélesre ér ki úgymond a kezük és ennek köszönhetően milyen sokrétű segítséget tudnak nyújtani azoknak, akik igénybe kívánják venni a szolgáltatásaikat.

Na és itt jön a csattanó! Aki egy kicsit is jártas ebben a világban, az tudja, hogy ma már új trendek vannak. Ezalatt azt értem, hogy általában már nem elég csupán annyi, hogy van egy jó, megbízható biztosító, aki kínál egyetlen biztosítást valamilyen specifikus területre és ennyi. Nem! Ennél több kell! Méghozzá annyival, hogy mindig kell valami kapcsolt szolgáltatás, amivel még csábítóbbá lehet tenni az eredeti ajánlatot. Tehát ilyen lehet mondjuk egy gépjármű assistance, vagy egy kisállat biztosítása. Nem biztos, hogy ezen fog múlni a döntés, de lehet, hogy mégis. Érdemes erre is odafigyelni a választáskor.

További tippekért és tanácsokért pedig látogassátok meg a már említett https://www.pannonsafe.hu/ oldalt, ahol tényleg mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet. Amit pedig nem, arra telefonon kaphattok választ, ha elindítjátok a kalkulációt, vagy egyszerűen csak írjatok chaten a felugró ablakba!