Természetesen a cipőim is velem költöztek az új lakásba

Imádok költözködni. Sokan megbotránkoznak ezen, de én valóban szeretek új helyekre költözni, új embereket megismerni, új környezetbe csöppenni. Általában nem váltogatom gyakran a lakhelyeimet, és nyilván eljön majd az idő, amikor végleg letelepedek, de addig még van egy pár év. A nyáron újra fogtam a sátorfámat és elköltöztem egy másik lakásba. Ekkor döbbentem rá, hogy mennyi cipőm is van. Hiába, a CipőMarket vásárlójaként ezen már meg sem lepődök.

Szóval általában a neten vásárolok cipőt, és már meg is találtam azt a helyet, ahonnan minden lábbelit be tudok szerezni. A CipőMarket az a webshop, ahol széles kínálattal, minőségi termékekkel, akciós árakkal várják a vásárlókat. Hazánkban az elsők között kezdtek bele az internetes cipőkereskedelembe, így sok-sok év tapasztalat van már a hátuk mögött. Ezért ilyen jó ez a webshop. Mert a tapasztalatokból mindig tanul az ember. Az pedig, hogy a változó piaci környezetben végig talpon tudtak maradni és tudtak fejlődni, bővíteni, szintén azt bizonyítja, hogy a CipőMarket egy megbízható, klassz hely.

Nekem azért is tetszik különösen, mert akár 60-70 százalékkal olcsóbban is vásárolhatok itt, mint máshol. És nem csak kifutó, mérethiányos termékeket, vagy épp a szezon után leakciózott lábbeliket, hanem bizony szezon előtt és közben is szép számmal vannak akciós cipők.

Az én véleményem az, hogy ha valaki cipőt keres, akkor érdemes itt kezdenie a keresgélést. És akkor más máshol nem is kell. Szóval a lényeg, hogy vannak ezek a szuper akciók. Aki itt nem talál magának semmit, az máshol se fog. Én például mindig itt kezdem a nézelődést, az akciós cipőknél. Egyébként a szűrőket is be lehet állítani úgy, hogy csak az akciós termékeket lássuk.

Imádom, hogy ilyen sokféle szín és fazon van a kínálatban, hogy olyan márkák legmenőbb cipői közül válogathatunk, melyek neve valóban garancia a minőségre. A másik, hogy bármikor vásárolhatok. Nem vagyok nyitvatartáshoz vagy bármi máshoz kötve. Szívesen böngészek például a csodaszép lábbelik között egy forró kávé mellett. Aztán akkor is, ha este még nem vagyok túl álmos, és szeretném magam meglepni valami klassz cipővel.

Persze nyilván vannak olyan helyzetek, amikor az embernek nincs ideje órákig csak cipőket nézegetni. Erre találták ki a szűrőket. A CipőMarketen kiválaszthatjuk, hogy milyen színű, fazonú, méretű és árú cipőket szeretnénk látni, így tudjuk szűkíteni az igen-igen széles kínálatot. Persze csak akkor, ha nincs időnk nézelődni.

Amikor elkezdtem pakolni a holmimat, készülve a költözködésre, akkor döbbentem rá, hogy milyen sok cipőt is vásároltam már a CipőMarketen. És olyan darabok is előkerültek a cipősszekrényből, melyeket szinte már el is felejtettem. Hát ezért jó költözni, vagy legalábbis ezért is jó költözni, mert ilyenkor olyan, mintha megint új cipőkkel ajándékoznám meg magam.