A várva várt lakásavató

A lakásunkat a múlt héten avattuk. Végre. Nagyon sokat kellett várnunk arra, hogy megvehessük a mi kis otthonunkat a férjemmel. Sokáig gyűjtöttük a pénzt hozzá, de végre sikerült. Persze, miután megvettük egy hatalmas felújítás következett, amely során sokszor azon a ponton voltunk, hogy kihullik a hajunk, de az eredmény csodálatos lett és igazán úgy érezzük magunkat, mint akik megtalálták az igazi lakást.

Nagyon vártuk a lakásavatót is, mert már korábban beharangoztuk a barátoknak, hogy amikor kész leszünk vele, akkor mindenkit meghívunk és csapunk egy nagy bulit. Ők pedig folyamatosan krédezgették, hogy végre mikor? A múlt héten.

Az avató tényleg remekül sikerült és meghívtunk mindenkit, aki csak számít nekünk. Ott volt Linda is, akinek nagyon örültem, mert már ezer éve nem találkoztunk. Egészen megváltozott az arca, mert egy plasztikai műtéten esett át, amit a Plasztika Info oldalán talált és a Kelemed Plasztikánál csináltatott.

A Kelemednél különböző típusú plasztikai és egyéb szépészeti beavatkozásokkal foglalkoznak már több évtizede és az egyik szolgáltatásuk az arcplasztikai műtét, amit Lindán is végeztek.

Linda elmesélte, hogy egyáltalán nem fájt neki, mert ez egy abszolút rutinműtét manapság, amely során még metszéseket sem ejtenek, így hegek sem alakulhatnak ki az arcon. Olyan 45-50 percet vesz igénybe a műtét és komplikáció szinte sohasem fordul elő. Ami tipikus szokott lenni és a kezelés velejárója az az arcpír, duzzanatok és véraláfutás, de ettől sem kell tartani, ugyanis azért, hogy ez minél előbb elmúljon mindenki kap egy speciális krémet.

Ezt a típusú beavatkozást elsősorban olyan középkorú hölgyeknek ajánlják, akiknek már kissé megereszkedett az arca, de még, úgymond, nem lóg, viszont egészen egyszerűen már zavaró lett esztétikailag ez az elváltozás az arcukon.

Nagyon praktikus, hogy a műtétet általában csütörtöki napokon végzik. Mint a legtöbb ilyen kezelés után itt is nagyon ajánlott a pihenés, ezért úgy érdemes számolni, hogy a műtét utáni hétvégét arra kell szánni, hogy az arc teljes mértékben regenerálódjon. Viszont jó hír, hogy hétfőn már lehet menni dolgozni, így gyakorlatilag 2 szabadnappal meg is lehet oldani az egészet.

Fontos tudni azt is, hogy az arcplasztikai kezelés után minimum 4 hétig nem szabad komolyabb fizikai megterhelésnek kitenni magunkat vagyis keményen sportolni, de emellett kerülni kell a szoláriumot és a túlzott napsütést is. Sőt, 6 hétig tilos a kozmetikai kezelés is, mert ez irritálhatja a bőrt, így mindent meg kell tenni ahhoz, hogy teljes mértékben regenerálódni tudjon.

Persze a Kelemednél nem csak ezt az egy típusú műtétet végzik, hanem ahogy a Plasztika Info oldalon is megtaláljuk rengeteg féle mást is. Olyannyira megtetszett Linda elmesélése, hogy én is komolyan elgondolkoztam azon, hogy megcsináltassam náluk a melleimet.