Amíg az autó szervizben volt, megnéztünk egy lakást

Ingatlanok értékesítésével foglalkozom. Nagyon szeretem a munkám, mert érdekes, változatos és soha nem unatkozom. Plusz mindig itt van az érzés, hogy ezzel embereknek segítek az otthonaikat minél jutányosabb áron eladni, valamint más embereknek pedig rálelni az álom otthonukra.

A héten sok lakást kell megnéznem és sok egyéb programmal kell összekötnöm ezeket. Mára például időpontom van ebbe a szervizbe: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Az a szerencse, hogy a 19. kerületben van a szerviz és a lakópark is éppen ott van, ahol meg kell néznem egy lakást. Séta távolságban, szóval amíg leadom a kocsit, el tudom rendezni a munkát is.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz - Méta Autószerviz Kft.

Így is lett, hamar megtaláltam a Méta utcát és ott már a szerviz is gyorsan meg lett. Ezt a kiírást láttam meg: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. A szerviz nagyon tiszta és rendezett volt, valamint ki volt alakítva egy kényelmes helyiség a várakozók részére. Legközelebb én is ki fogom próbálni. A szerelők nagyon kedvesek voltak és pontosak. Az általam lefoglalt időponthoz tökéletesen tartották magukat. Tájékoztattak, hogy minden folyamatot nyomon tudok követni online, mert mindent digitalizáltak. Persze megbeszéltük az anyagiakat is, elmondták, hogy végeznek majd egy alapos átvizsgálást, hogy ne a munka közben derüljenek ki egyéb problémák és ne legyen váratlan kellemetlen plusz költség a szerviz végére.

Tehát nagyon korrekt és profi módon végzik a dolgukat a Méta szervizben a szakemberek. Egyébként már 15 éve létezik ez a márka független autó szerviz itt a fővárosban. Rengeteg szolgáltatás van, amiket el tud végezni a cég. Például van a szolgáltatások közt vezérlés csere és szervizelés, olajcsere – ez a leggyakoribb oka a szervizlátogatásoknak, ugyanis évente ajánlott cseréltetni az olajat a kocsiban. Van még lengéscsillapító és rugó csere, kuplung csere, javítás és szerviz, DPF szűrő csere és tisztítás, valamint kipufogó csere és javítás is. Ez még nem minden, mert van fék javítás és szerviz, fényszóró beállítás, futómű beállítás és csere, plusz gumicsere és gumi szervizelés is. Ezeken kívül még végeznek a szerviz szakemberei autóklíma töltést, tisztítást, javítást és fertőtlenítést is, autó villamosság szervizet, autó diagnosztikát és hibakód kiolvasást, végül pedig a korábban már említett állapotfelmérést és teljes körű átvizsgálást. Utóbbit minden egyes szerviz előtt elvégzik.

Bejelentkezni telefonon lehet vagy pedig a metaautoszerviz.hu oldalon online egy űrlap kitöltésével. Végül pedig megemlítem, hogy a cég vállal garanciát az általuk beszerzett alkatrészekre és a munka során a precizitásra, alaposságra, a minőségre és a megbízhatóságra törekszenek.