A sikeres lakáseladások miatt több pénzem marad bio termékekre

Gyerekkoromban még nem úgy képzeltem el az életemet, hogy ingatlanos leszek. Csöppségként azt gondoltam, hogy majd asztronauta, vagy tűzoltó leszek. Egy rövid ideig meg is kérdőjeleztem a döntésem helyességét. Aztán rájöttem, hogy minden munkának megvan a szépsége. Vegyük például az enyémet. Sokan úgy képzelik el az ingatlanosok munkáját, mint a könyvelőkét. Ez azonban távol áll a valóságtól. Ingatlanosként rengeteg emberrel találkozom. Nekem kell megítélnem azt, hogy kihez milyen lakás illik, illetve, hogy egy albérlő megbízható-e.

Ez rengeteg felelősséget jelent, de egyben szabad helyet ad a kreativitásnak is. A saját ügyességemen és a megfigyelőképességemen múlik az, hogy rendben fog-e menni egy szerződés. A különböző házakat, lakásokat és berendezéseket is nagyon jó látni. Rengeteg ötletet kaptam tőlük a saját lakásom berendezésére is. A legnagyobb indokom az ingatlanos munka mellett pedig az, hogy jól fizet. Ez persze először cinikusan hangzik, de egyáltalán nem akarom, hogy úgy jöjjön le bárkinek.

A plusz pénzből képes vagyok úgy élni az életemet, ahogyan valóban szeretném. A hobbijaimnak élhetek a szabadidőmben és egészségesen, felelősen is tudok étkezni. Az utóbbit a Biocity segítségével oldom meg. Ezt a webshopot még pár évvel ezelőtt, a megkapó feliratukon keresztül fedeztem fel. Böngésztem az interneten, mikor szembejött velem a következő kiírás: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online. Tetszett, hogy már tíz éve vezetik ezt az üzletet, úgyhogy úgy döntöttem, teszek velük egy próbát.

Már az első pillanatban tudtam, hogy nem fogom megbánni. Az oldal kialakítása rendkívül felhasználóbarát. Ez azonban csak egy szempont, ami nagyon tetszik benne. Ahogy belépünk, rögtön már újabb és újabb ajánlatok rohannak meg minket. Ezt azonban nem felugró ablakok képében kell elképzelni. Egy igényes ki diavetítést fogunk látni, ami az aktuális kiemelt termék és a bolt logója között váltakozik.

Mikor először eldöntöttem, hogy egészségesebben fogok táplálkozni, még nem igazán voltam tisztában a lehetőségeimmel. Ezért is örültem, hogy rengeteg inspirációt tudtam szerezni, miközben a Biocity oldalát böngésztem. A kezdőlapon láthatjuk az akciós termékeket, ha egy kicsit lejjebb tekerünk. A legkülönbözőbb tésztákból és lisztekből válogathatunk. Többről nem is hallottam még ezelőtt.

Semmi sem túlzás az „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online feliratban. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy személyes élménynek érezzük a vásárlást. A bio termékeknek egyébként is ez az egyik nagy előnye. Azzal, hogy az általános, bolti dolgot helyet, kicsit többet fizetve alternatív táplálkozási megoldásokat választunk, valami nagyobbnak leszünk a része. A Biocity-n pedig nem csak az erkölcsi elégedettség lesz az egyetlen dolog, amit kapni fogunk. A visszatérő vásárlók számára kialakított jutalomrendszeren keresztül rengeteg pénzt meg is spórolhatunk.

Nekem ennél több nem is kellett. Most már biztos voltam benne, hogy a legjobb döntést hoztam, mikor rákattintottam az „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online” feliratra. Vásároltam egy csomag gluténmentes palacsintalisztet, mivel a kisöcsém allergiás rá. A rendelést pár perc alatt sikerült leadnom. Először meggyőződtem róla, hogy biztosan megfelelő lesz-e számomra a termék, majd behelyeztem a kosárba. Innentől egy új felületre kerültem, ahol meg kellett adnom pár adatomat és kiválaszthattam, hogy miképpen akarok fizetni. Végül pedig csak várnom kellett pár napot, mire a termékem megérkezett és elkezdhettem palacsintát sütni az öcsémnek.