Már csak ezért is megérte az új lakásba költözni

Az élettársammal arra az elhatározásra jutottunk, hogy a külső kerületi lakásukból végre beköltözünk a belvárosba. Ezt már mindkettőnek egy elég régi vágya és a döntéstől számítva legalább egy évig tartott, mire rátaláltunk a megfelelőre, ami még a lakbért is tekintve megfelelő.

Végre itt vagyunk a belvárosban, gyakorlatilag mindentől egy karnyújtásnyira. Persze sokan mondják, hogy ez annyira nem is jó, mert koszos és zajos, de úgy gondolom, hogy amíg fiatalok vagyunk, ennek a környezetnek inkább előnyei vannak a számunkra, és a negatív hatásait meg könnyedén elviseljük.

Most csak élvezni akarjuk a belvárosi nyüzsgést, és azt, hogy ott vannak helyben az éttermek, a kocsmák és a kávézók. Ráadásul a lakásunk közelében található egy masszázs szalon is, amit már ki is próbáltam, mert addig sosem volt részem ilyen szolgáltatásban.

Az említett szalon a Király utcában található, de a honlapjukon láttam, hogy a hetedik kerüli Síp utcában is fogadnak vendégeket. Már nagyon sokan hallottam róla, milyen jótékonyak a talpmasszázs hatásai, ezért ezt kértem az első alkalommal. Persze ezen kívül még számtalan masszázs típust is kérhetünk náluk, melyeknek a felsorolását megtekinthetjük a weboldalukon is. Ezt érdemes is megtenni, mert itt részletes tájékoztatást kapunk az összes elérhető masszázsukról és azoknak a jótékony hatásaikról is. Természetesen a szolgáltatásokhoz kapcsolódó árakat is megismerhetjük itt.

Érdemes az interneten keresztül időpontot foglalni. Én is így tettem, és fogok tenni a jövőben is. Itt elég részletesen megadhatunk mindent. Kiválaszthatjuk, hogy a két szalon közük melyikbe szeretnénk ellátogatni, és a számunkra megfelelő időpontot is. Sőt, még a masszőröket is kiválaszthatjuk, ha éppen szabadok, mikor nekünk is jó. Az egyszerűségre törekszünk, akár azt is megtehetjük, hogy szimplám a legközelebbi időpontot kérjük, mikor szabad valaki.

talpmasszázs hatásai

Most rátérek a talpmasszázsra. Röviden megfogalmazva: fantasztikus érzés. A masszőr első lépésben finoman végig tapogatta a talpamat, így felmérve az ott található problémás részeket. Miután ez megtörtént, ezeknek a részeknek a feloldása következett. Éreztem, hogy az egész testemre jótékony hatással van. Ez úgy lehetséges, hogy a talpban rengeteg idegvégződés található, így az ottani területek mindegyik kapcsolódik a testünk többi részéhez is. Nem véletlenül mondta ott nekem a masszőr is, hogy ennek gyógyító hatása van, és segít megelőzni a betegségeket is.

Arról nem is beszélve, hogy a fáradságot és a fájdalmaimat is eltüntette a masszírozás közben. Már annyira meg szoktam a talpamban a fájdalmat, hogy már szinte megszoktam és eddig észre se vettem. Ez a szolgáltatás azonban rádöbbentett, hogy igen is voltak ott gondok, de ezek a talpmasszázs hatásai, ennek köszönhetően már megszűntek. Ezek a szolgáltatások, amellett, hogy kellemesek is, még az egészségünkért is tesznek. Bátran ajánlom ezt a helyet mindenkinek, akár párban is, egyfajta közös programként.