Új lakás, új autógumik

GumiDiszkont

Még mindig nem tudom elhinni, hogy megtörtént, de a múlt hónapban megvettem életem első lakását, amire hihetetlenül büszke vagyok. Boldog voltam, hogy végre nem kell egy pici kis albérletben tengődnöm, illetve, hogy a saját lakásomat pontosan olyanra alakíthatom, amilyenre csak szeretném. Olyanra festem a falakat, ami nekem tetszik, olyan bútorokkal töltöm, amilyenekkel csak akarom, és végre odaszögelek képet a falra, ahol nekem tetszik. Lehet cicám is ha úgy akarom, mert nincsen bérlő, aki azt mondja: KISÁLLAT KIZÁRVA! Egy szó mint száz, borzasztó boldog vagyok, és alig várom, hogy végleg beköltözzek, mert most még néhány felújítási folyamatnak kell lezajlania előbb.

A lakásvásárlás és felújítás mellett volt egy másik projektem is a levegőben, mégpedig az új autógumik vásárlása. Pont az egyik festőnek meséltem, hogy most még ezt is intézem a lakás mellett, amik mondta, hogy ne is keresgéljek tovább, a GumiDiszkont oldalon nézzek szét, ő is onnan szokta venni. Gondoltam mi baj lehet, egy próbát biztosan megér a dolog.

Be is pötyögtem a telefonomba, hogy GumiDiszkont és máris egy fekete-narancssárga színekben pompázó oldalon találtam magam. Ez a cég 19 éve van a gumiabroncsok piacán, mindemellett pedig egy 100%-ig magyar vállalkozásról beszélünk. Tapasztalat van bőven, viszont még így van nálunk egy olyan lehetőség, hogyha nem vagyunk elégedettek a termékkel, akkor élhetünk a pénzvisszafizetési garanciával. Hatalmas kínálattal rendelkeznek, mind a nyári és a téligumik esetében, szó szerint 30 ezer termék közül lehet választani. Legyen neked akár személygépkocsid, kiteherautód vagy terepjáród, jó szívvel ajánlom én is a gumidiszkont.hu oldalt, mert engem abszolút meggyőztek, hiszen végül én is itt vásároltam meg az új nyári gumikat.

A blog oldalukon számos érdekes cikket lehet olvasni, a gumiabroncsok témájával kapcsolatban, így ha valaki úgy gondolja nem árt egy kis edukáció, akkor nézzen rájuk mindenképpen. Nyugalom, semmi ördöngösség nem lesz benne, érthetően van fogalmazva minden, hiszen még nekem is átjött, viszont valóban hasznos információkat tudhatsz majd magadénak.

Amit a kiszállításról még érdemes tudni, hogy eléggé gyors, szóval a rendeléstől számítva már 1-2 napon meg is érkezik a csomagod. Abban az esetben, ha hétköznap még a délelőtti órákban leadod a rendelést, már másnap megkapod a csomagot, ha csak délután akkor 2 nap múlva kell számítani a futárra. Aztán, itt is vannak olyan időszakok, amikor jobban megnő az érdeklődés. A GumiDiszkontnál ez nem a karácsony, hanem az őszi és a tavaszi szezon, ilyenkor fel is hívják a figyelmet, hogy kicsit hosszabb kiszállítási idővel kell számolni, de ilyenkor is mindössze 4-5 napról van szó.

A fizetés is nagyon egyszerű, szerencsére mint minden jóravaló webshopnál, itt mindenféle lehetőség van az össze kiegyenlítésére, tehát ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor azzal fogsz, de szíved joga kiválasztani a készpénzest is!

Az oldal címe a gumidiszkont.hu, szerintem érdemes elmenteni mindenkinek, akinek van járgánya, mert ki tudja mikor van szükség egy SOS gumicserére!